Milí priatelia, s poľutovaním sme nútení Vám oznámiť, že v rámci štruktúrnych zmien práce Hlasu Ruska /MIA Rossiya segodnya/ webová stránka Hlasu Ruska v slovenskom jazyku a facebooková stránka sa nebudú viac obnovovať. Ďakujeme všetkým našim návštevníkom a expertom a všetkým tým, kto nás podporoval a pomáhal v práci v internetovom priestore.
12 apríla 2014, 14:45

Marine Le Penová: Francúzsko podporuje stanovisko Ruska ohľadom Ukrajiny

Predseda ruskej Štátnej dumy Sergej Naryškin sa stretol s poslankyňou Európskeho parlamentu, líderkou francúzskej politickej strany Národný front Marine Le Penovou. Počas stretnutia vyzval na zachovanie partnerských vzťahov medzi Francúzskom a Ruskom napriek „ťažkému obdobiu“, ktoré sa týka predovšetkým situácie na Ukrajine.

Marine Le Penová zas podotkla, že podporí usporiadanie referenda na Ukrajine a federalizáciu regiónov krajiny. Taktiež vyjadrila prekvapenie nad tým, že EÚ vyhlásila Rusku „studenú vojnu“, ktorá poškodzuje priateľské vzťahy medzi krajinami a európske hospodárstvo.

a podeliť sa